Matthew W. Davis ( Alaric )

22. října 2011 v 12:13 | Macinka |  Matthew Davis

Datum narození: 8.března 1978
Místo narození: Salt Lake City, Utah (USA)
Výška: 185 cm

Kariéra:
Davis je nejvíce známý pro jeho roli Warnera Huntingtona III., přítele Elle Woodsové (Reese Witherspoon) v komedii Pravá blondýnka (Legally Blonde). Jeho další filmové role zahrnuují filmy Blue Crush, Tigerland a BloodRayne.
V televizi začal v drama stanice ABC What About Brian jako Adam Hillman. Právě teď pracuje pro stanici CW v seriálu The Vampire Diaries jako učitel historie Alaric Saltzman.

Filmografie:
2000-Urban Legends :Final Cut (Trevor Strak)
-Tigerland (Jim Paxton)
2001-Pearl Harbor (Joe)
-Pravá blondínka (Warner Huntigton III.)
2002-Bellow (Odel)
-Lone Star State of Mine (Jimbo)
-Blue Crush (Matt Tollman)
2003-Somenthing Better
2004-Seeing Other People (Donald)
-Shadow of Fear (Harrison Frenchň
2005-Heights (Mark)
- Into the Sun (Sean Mack)
- BloodRayne (Sebastian)
2006-Bottoms Up (Johny Coctail)
- Mentor (Carter)
- What About Brian (Adam Hillman)
2007-Wasting Away (Mike)
2008-Zákon a poriadok:Špeciálna jednotka (PJ)
2009-Vampire Diaries (Alaric Saltzman)
- Limelight (David)
2010-Damages(Josh Reston)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama